BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 21 May 2011

~siNgLe aGaiN~

asalamualaikum,,single again? hehe,,title kt atas tu sesuai ke?
ntah r,title tu bleh menggambarkan sama ade aku ni playboy atau pn aku
nie memang bernasib malang sebab selalu ditinggalkan,,haha aku playboy ke?
tidak sama sekali kowt,mungkin sebab aku ni jenis suke kwn rmai2 atau un skandal rmai2
bwhaha ! staow aku la an,law dlm bkapel nie mmg aku ckop setia,,cecece cam byk lak
kapel aku sblm nie,,hehe..cuma kadang2 aku lebih suke bdiam diri,,yela kalo ari2 contex
un buwinx gak kn,,yela da 2 ari2 contex,,tnye un soklan same jew ari2,,muninx,,hye,,da mamam?
da mandi?emm rindu x?emm n mcm2 ag r,,msty r buwinx kan? so mane2 kapel kat luar sane tu,
kalo dkt skali un,xyah r nk jmpe ari2,kalo jaoh skali un xperlu r nk contex ari2,,nty lame2 jd bosan,,
tu pendapat aku r kn,laen org laen kepala kn,huhu,,emm xde pew da nk bebel kowt,,hehe,,
sje je tulis ni sebab buwinx bgn pg2 xtwu nk wtpe,,ouke r asalamualaikum,, :) peace,,

1 comments:

Eena Arrina said...

waalaikumsalam :)
setuju dgn post ni, ohyea~
laen org lain kepala? maybe :p
heee~at least org da syukur sgt2 dia jd frenx ngn org...btw,thanx sgt2 :)peace~